Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Scherven
Scherven
In 1997 speelde hij vele malen het verhaal van de likeurfabriek De Blaue Flesch de ondergang van het familiebedrijf en de machtsstrijd tussen twee broers ove... »
 
 
 
 
 

Ware woorden
Ware woorden
Het hoofd van Youp. Een vrolijk, maar ook kokend hoofd vol dwarrelingen en vondsten. De rode draad van zijn levensmotto leef je leven want morgen kan het kla... »
 
 
 
 
 

Komen & gaan
Komen & gaan
een week tegenover Gare du Nord »
 
 
 
 
 

Rijke Meiden
Rijke Meiden
'De meeste rijke meiden met wie ik het in mijn Gooise jeugd heb gedaan of graag had willen doen wonen er nog steeds en zijn veel beter getrouwd dan mijn vrou... »
 
 
 
 
 

Rijke meiden
Rijke meiden
'De meeste rijke meiden met wie ik het in mijn Gooise jeugd heb gedaan... »
 
 
 
 
 

Licht
Licht
 »
 
 
 
 
 

Klein gelijk
Klein gelijk
Youp ontvangt misschien wel de meeste fanmail van Nederland en hij leest deze brieven altijd met veel plezier. Ook al zit er soms wel eens wat boze post tuss... »
 
 
 
 
 

Droomzomers
Droomzomers
Van 1956 tot en met 1969 ging Youp als kind iedere zomer een maand naar Egmond aan Zee en tussen 1990 en 2000 deed hij ditzelfde als vader in het Belgische D... »
 
 
 
 
 

Het groot kerstverhalenboek
Het groot kerstverhalenboek
<i>Het groot kerstverhalenboek</i> is een bundeling van meer dan dertig Nederlandse schrijvers, dichters en cabaretiers. Een uniek kerstboek over de kerstĀ­ ... »
 
 
 
 
 

Omdat jij mijn beste vriend bent
Omdat jij mijn beste vriend bent
Youp volgt alles. Kranten, weekbladen, radio, televisie en niet te vergeten internet. Dat blijkt uit zijn wekelijkse column in <em>NRC</em>, waarin hij toch ... »