Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

166 x Youp
166 x Youp
 »
 
 
 
 
 

Nederland volgens Youp
Nederland volgens Youp
Youp van 't Hek biedt de lezer een blik op ons land zoals hij dat alleen kan: scherpzinnig en met veel humor. Sinds 1988 is hij verreweg de meest gelezen col... »
 
 
 
 
 

Zaterdag
Zaterdag
 »
 
 
 
 
 

Oelikoelie en andere goden
Oelikoelie en andere goden
‘Mijn God heet Oelikoeli en Oelikoelie heeft maar één gelovige en die gelovige ben ik. Hoe ik Oelikoeli ken? Door zijn profeet Jean-Marie, een hoogbejaa... »
 
 
 
 
 

De snelste zebra van de wereld
De snelste zebra van de wereld
Wie wil er tegen mij rennen?Hallo? De zebra wil de snelste van de wereld worden.Maar alle dieren hebben zich verstopt.Niemand wil tegen hem rennen. Dat laat ... »
 
 
 
 
 

Sorry!
Sorry!
Grof, geestig, flauw, scherp, hilarisch, cynisch, pittig, ironisch, betweterig, fel of gevoelig? In zijn wekelijkse NRC-column neemt Youp sinds jaar en dag a... »
 
 
 
 
 

Terugblik
Terugblik
Productiejaar 1999 »
 
 
 
 
 

Majesteit
Majesteit
Weinig columns van Youp van 't Hek hebben zoveel opschudding veroorzaakt als zijn open brieven aan onze koningin, die werden gepubliceerd in NRC-Handelsblad ... »
 
 
 
 
 

Goede woede
Goede woede
Goede woede is een selectie van de beste columns uit: Oelikoeli en andere goden, Iedereen is eigenaar van iets, Bacteriën moeten ook leven, Omdat jij mijn b... »