Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Amulet
Amulet
<p>In <em>Amulet</em>, het negende deel in de populaire <em>Egypte</em>-serie van bestsellerauteur Wilbur Smith, hebben jaren van Hyksos-heerschappij geleid ... »
 
 
 
 
 

Moesson
Moesson
Eind 17e eeuw. Sir Hal Courtney is uitgegroeid tot een machtige Engelse grootgrondbezitter, die zijn rijkdom vergaarde als zeevaarder voor de Engelse Oost-In... »
 
 
 
 
 

Magiër
Magiër
Taita verdwijnt na de dood van zijn geliefde koningin Lostris in de verwilderde Afrikaanse woestijn. Daar ontwikkelt hij buitengewone krachten en transformee... »
 
 
 
 
 

De elfde plaag
De elfde plaag
Egypte wordt getroffen door de ene na de andere verschrikkelijke plaag. Maar geen plaag is erger dan de Nijl die droog komt te staan. De bevolking verhongert... »
 
 
 
 
 

Roofdier
Roofdier
Als Johnny Congo op weg naar zijn executie ontsnapt, besluit ex-Navy SEAL Hector hem te zoeken.Als Hector vervolgens ook wordt ingezet om een olietanker te b... »
 
 
 
 
 

Courtney's erfenis
Courtney's erfenis
<p>In <em>Courtney’s erfenis</em>, het negentiende deel in de <em>Courtney</em>-reeks van de internationale bestsellerauteur Wilbur Smith, is de oorlog ove... »
 
 
 
 
 

In vrye val
In vrye val
 »