Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Blauwe horizon
Blauwe horizon
1730. Twee jonge avonturiers uit de roemruchte Courtney-familie beginnen aan een gevaarlijke tocht in zuidelijk Afrika. Samen reizen ze langs de geduchte rov... »
 
 
 
 
 

De elfde plaag
De elfde plaag
Egypte wordt getroffen door de ene na de andere verschrikkelijke plaag. Maar geen plaag is erger dan de Nijl die droog komt te staan. De bevolking verhongert... »
 
 
 
 
 

Vallei der Koningen
Vallei der Koningen
De vallei der koningen wordt geteisterd door een oorlog. Hebzucht bedreigt het krachtige Egyptische rijk. De slaaf Taita probeert samen met de mooie jonge Lo... »
 
 
 
 
 

Roofdier
Roofdier
Wanneer de meedogenloze crimineel Johnny Congo op weg naar zijn executie ontsnapt, gaat ex-Navy Seal Hector Cross achter hem aan. Maar als Hector ook een oli... »
 
 
 
 
 

Titanenstrijd
Titanenstrijd
<p>In <em>Titanenstrijd</em>, het achtste deel in de populaire <em>Egypte</em>-serie van bestsellerauteur Wilbur Smith, gaat Egypte al vijftig jaar gebukt on... »
 
 
 
 
 

Woestijngod
Woestijngod
Een avontuurlijke, gevaarlijke reis over de Nijl begint, wanneer slaaf Taita door de farao gevraagd wordt zich in te zetten voor de bevrijding van het noorde... »
 
 
 
 
 

Liefdesperikelen
Liefdesperikelen
 »
 
 
 
 
 

Op volle zee
Op volle zee
Leer Hector Cross kennen: een man met uitzonderlijke kwaliteiten en een rechtersinstinct. Hij gaat altijd tot het uiterste in zijn strijd tegen het kwade.In ... »