Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op reis met Abraham
Op reis met Abraham
‘Op reis met Abraham’ van Vrouwke Klapwijk is een bijbels dagboek voor kinderen vanaf zes jaar. Je reist met Abraham mee vanuit Ur naar het land Kanaän.... »
 
 
 
 
 

Sil
Sil
Sil rent door het leven zodra hij ’s ochtends opstaat. In de vroege ochtend heeft hij al de hele familie wakker gemaakt, uit het raam gehangen om de krant o... »
 
 
 
 
 

Jens en de slaapbus
Jens en de slaapbus
'Jens en de slaapbus' van Vrouwke Klapwijk is een grappig verhaal voor beginnende lezers.<br/> <br/>Jens woont met zijn ouders en zijn zusje Floor op een boe... »
 
 
 
 
 

Daan is een held
Daan is een held
Met informatie over vissen. »
 
 
 
 
 

Waar is Tomtom?
Waar is Tomtom?
'Waar is Tomtom' is het tweede deel in de serie 'Dierenhotel De Brokkenbak' van Vrouwke Klapwijk. Het hotel is klaar en de opening komt dichterbij. De ouders... »
 
 
 
 
 

Bang of bluf?
Bang of bluf?
Daan en Roos. »
 
 
 
 
 

Zelfleesbijbel
Zelfleesbijbel
De Zelfleesbijbel is in de eerste plaats een volwaardige bijbel. Wat deze bijbel echter zo bijzonder maakt, is dat hij als kinderdagboek gebruikt kan worden:... »
 
 
 
 
 

Een boot vol vis
Een boot vol vis
Hanna en Joram zien dat Petrus in zijn boot gaat vissen. Jezus is er ook bij. Vissen op klaarlichte dag, dat kan toch niet! Maar als Jezus het zegt komt het ... »
 
 
 
 
 

De wijzen zien een ster - display
De wijzen zien een ster - display
De Wijzen Zien Een Ster Display 24 Ex »
 
 
 
 
 

Koosje en de verdwenen viool
Koosje en de verdwenen viool
Oma Booma krijgt bezoek. Haar kleindochter Leonie komt een paar maanden logeren. Ze komt zelfs bij Koosje in de klas. Alle kinderen vinden haar aardig. Allee... »