Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Final Edition
Final Edition
Lindsay Gordon finds herself dragged into a sordid world of blackmail, prostitution, lies and murder when she investigates the case of a former colleague jai... »
 
 
 
 
 

Moment van afscheid
Moment van afscheid
dwarsligger 488 Val McDermid Moment van afscheid Een Tony Hill-thriller Er is één seriemoordenaar die bepalend is geweest voor het leven van profielschetse... »
 
 
 
 
 

De vervangster
De vervangster
In De vervangster, het achtste deel van Val McDermids Tony Hill en Carol Jordan-reeks, hebben verdriet en schuldgevoel profielschetser Tony Hill en inspecteu... »
 
 
 
 
 

De wrede hand
De wrede hand
(POD)In De wrede hand, deel vijf uit de Tony Hill en Carol Jordan-reeks van Val McDermid, lopen Tony en Carol een race tegen de klok. De moordenaar heeft nie... »
 
 
 
 
 

1979
1979
Het is 1979. Sneeuwstormen, stakingen, opgegraven lijken, stroomstoringen, terroristische dreiging, en het Greatest Hits-album van Showaddywaddy op nummer 1 ... »
 
 
 
 
 

Ein Ort für die Ewigkeit
Ein Ort für die Ewigkeit
Gekürzte Lesung »
 
 
 
 
 

Verdwenen
Verdwenen
In Verdwenen van bestsellerauteur Val McDermid loopt de vijfjarige Jimmy Higgins op een groot Amerikaans vliegveld mee met een man in uniform – en verdwijn... »
 
 
 
 
 

De vervangster
De vervangster
<p>Dwarsligger 623 is <em>De vervangster </em>van Val McDermid en is een Tony Hill-thriller.</p><p>Jarenlang vochten ze zij aan zij tegen de misdaad: psychol... »
 
 
 
 
 

Moment van afscheid
Moment van afscheid
(POD) In Moment van afscheid, het zevende deel uit Val McDermids Tony Hill en Carol Jordan-reeks, duikt een seriemoordenaar uit het verleden weer op, en hij ... »