Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Donkere Toren
De Donkere Toren
De Donkere Toren is boek 7 van Stephen Kings epische fantasy-serie, de Donkere Toren. De serie is Stephen Kings magnum opus en een van de grootste epische su... »
 
 
 
 
 

Alles is eventueel
Alles is eventueel
Verwacht het onverwachte in de bestseller Alles is eventueel, een verzameling boeiende, geestige en duistere verhalen van meesterverteller Stephen King.Het v... »
 
 
 
 
 

Wisseling van de wacht
Wisseling van de wacht
Brady Hartsfi eld, de Mercedes Killer die acht mensen doodreed en er nog veel meer gewond achterliet, ligt al vijf jaar in vegetatieve toestand in<br/>een he... »
 
 
 
 
 

Revival
Revival
In een klein dorpje in New England, een halve eeuw geleden, valt een schaduw over een jongetje dat met zijn soldaatjes speelt. Jamie Morton kijkt op en ziet ... »
 
 
 
 
 

Cujo
Cujo
In Cujo, de bestseller van meesterverteller Stephen King, laat een monsterlijke hond een spoor van angst en terreur achter.

Het rustige Castle R... »
 
 
 
 
 

Gwendys knoppenkist
Gwendys knoppenkist
Er zijn drie manieren om bij het uitzichtpunt in het plaatsje Castle Rock te komen: Route 117, Pleasant Road en de zogenaamde Suicide Stairs. In de zomer van... »
 
 
 
 
 

De gouden ridder
De gouden ridder
 »
 
 
 
 
 

Firestarter
Firestarter
In Firestarter (Ogen van vuur), de bestseller van meesterverteller Stephen King, heeft een ogenschijnlijk onschuldig medisch experiment verregaande gevolgen.... »