Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Shining
De Shining
Een unieke, limited edition uitgave van De Shining, Stephen Kings beroemdste boek, onvergetelijk verfilmd door Stanley Kubrick.Eerste vertaling van proloog '... »
 
 
 
 
 

Het instituut
Het instituut
 »
 
 
 
 
 

Eenmalige zonde
Eenmalige zonde
Stephen King, Eenmalige zonde

Een bejaarde, invalide predikant voelt dat zijn einde nadert. Op een dag roept hij de vrouw die hem verzorgd bij zich en verte... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de Buick
Het geheim van de Buick
"In Het geheim van de Buick van bestsellerauteur Stephen King begint een mysterie zich jaren later opnieuw te roeren. Twintig jaar lang houdt de staatspoliti... »
 
 
 
 
 

Cujo
Cujo
Castle Rock, Maine, woonplaats van de familie Camber en hun hond Cujo, een reusachtige sint-bernard en de beste vriend die de tienjarige Brett Camber ooit he... »
 
 
 
 
 

Het
Het
'Fictie is de waarheid binnen de leugen, en de waarheid van deze fictie is heel eenvoudig: magie bestaat.' <br/>STEPHEN KING<br/><br/>1957<br/>Een zesjarig j... »
 
 
 
 
 

It - filmeditie
It - filmeditie
Pennywise is terug, en angstaanjagender dan ooit! It (Het) van Stephen King draait in september 2017 in de bioscoop.In It brengt een achtentwintig jaar oude ... »
 
 
 
 
 

Vlucht naar de top & De Marathon
Vlucht naar de top & De Marathon
Twee bloedstollende verhalen van meesterverteller Stephen King Vlucht naar de top gaat over de televisiewereld. Op jacht naar hoge kijkcijfers bedenken dolge... »
 
 
 
 
 

Vlucht naar de top
Vlucht naar de top
<p>In <em>Vlucht naar de top</em> van Stephen King vallen <em>De</em> <em>Hongerspelen</em> en <em>Squid Game</em> in het niet bij de gruwelijke wedstrijd wa... »