Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Smakelijk!
Smakelijk!
Al op jonge leeftijd maakte Ronald Giphart kennis met lekker eten; zijn moeder bereidde elke maaltijd met zorg. Maar pas toen hij een roman schreef over een ... »
 
 
 
 
 

Phileine zegt sorry
Phileine zegt sorry
 »
 
 
 
 
 

Het eeuwige gezeik
Het eeuwige gezeik
<p>Natuurlijk zijn er ekende barre periodes in de Nederlandse voetbalgeschiedenis als 1889-1973 of de vroege Jaren 80, maar was 1974 eigenlijk - achteraf bez... »
 
 
 
 
 

Mooie mama's
Mooie mama's
Drie vertellingen die geheel op zichzelf staan, maar evengoed met stevige scharnieren aan elkaar zijn gekoppeld.<br/><br/>Een jongen in coma is jarig en word... »
 
 
 
 
 

Scene
Scene
 »
 
 
 
 
 

Leven van de wind
Leven van de wind
 »
 
 
 
 
 

Nachtangst
Nachtangst
De van oorsprong Nederlandse schrijver P.J. Weber kan in NewYork niet van zijn pen alleen leven. Om in zijn levensonderhoudte voorzien, doet hij administrati... »
 
 
 
 
 

Alle tijd
Alle tijd
Hun vriendschap begon bij de ontelbare avonden in hun stamcafĂ©,avonden die nooit ophielden. Ze raakten verslaafd aan hetgoede leven en de saamhorigheid. Ze ... »
 
 
 
 
 

Ik mis mij ook
Ik mis mij ook
<p>Na een operatie waarbij een grote hersentumor wordt verwijderd, verandert het leven van jeugdarts Mascha Kamphuis compleet. Praten en bewegen gaan moeizaa... »