Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De derde persoon Zinloos geweld Schone handen
De derde persoon Zinloos geweld Schone handen
De derde persoon is het spannende verhaal van een vrouw wier leven op een boze droom lijkt. Maar als ze daaruit ontwaakt begint de echte nachtmerriepas.In Zi... »
 
 
 
 
 

Hittegolf
Hittegolf
`Hittegolf is een kort verhaal uit de verhalenbundel Hittegolf van René Appel. Een meisje verdwijnt nadat zij voor het laatst gezien is voor de deur van ee... »
 
 
 
 
 

Betaalde liefde
Betaalde liefde
 »
 
 
 
 
 

Goede vrienden
Goede vrienden
IJzersterke nieuwe thriller van René Appel over verlies en verraadVier stellen, acht vrienden, woonachtig in dezelfde buurt, die vaak bij elkaar naar binnen... »
 
 
 
 
 

De kortste nacht
De kortste nacht
Rob Koolwijk heeft het goed voor elkaar. Hij is gelukkig getrouwd en heeft drie gezonde kinderen.Maar als bedrijfsleider van het partycentrum van zijn schoon... »
 
 
 
 
 

Hittegolf
Hittegolf
Over de weg is een rood-wit plastic lint gespannen.
Er staat een politieman bij.
Hij vangt een paar woorden op.
Moord. Meisje. Verkracht.
Sandra!
Jeroen laat... »
 
 
 
 
 

Amsterdam Noir
Amsterdam Noir
Zoals elke stad heeft Amsterdam een schaduwzijde, een rafelrand. Amsterdam is mooi, levendig en vrijzinnig, maar menselijke emoties als hebzucht, wraak en ja... »
 
 
 
 
 

Spanning
Spanning
Spanning is een uitgave ter gelegenheid van de dertiende Wetenschap & TechniekWeek, die plaatsvindt van 3 tot en met 11 oktober 1998 »