Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het duister dat ons scheidt
Het duister dat ons scheidt
Blijkbaar hadden we ons op een dag voorgenomen nooit meer een woord met haar te wisselen, want het werd, als op afspraak, altijd doodstil zodra zij in ons bl... »
 
 
 
 
 

Weerwater
Weerwater
'Na de ramp waren onze verliezen niet te tellen. Geen familie was meer compleet, intacte gezinnen waren er vrijwel niet meer. Kinderen bleven achter als weze... »
 
 
 
 
 

Pas goed op jezelf
Pas goed op jezelf
"Zonder dader geen slachtoffer. Maar ook: zonder slachtoffer geen dader. Tussen die twee bestaat een sinister, onontkoombaar bondgenootschap, gesmeed door he... »
 
 
 
 
 

Reddende engel
Reddende engel
<p>Een jonge vrouw komt door een noodlottig ongeval op een boerderij om het leven. Twee jaar later arriveert de verteller van dit verhaal op de plek des onhe... »
 
 
 
 
 

Noorderzon
Noorderzon
Topaas wordt getergd door schuldgevoel wanneer een automobilist het leven laat omdat zij dronken op de fiets zat. Overal waar zij zich vertoont gebeuren er o... »
 
 
 
 
 

Zonder genade
Zonder genade
Franka en Phinus vormen al veertien jaar een hecht paar, wanneer ze hun enige kind, hun zoon Jem, verliezen. Vanaf dat ogenblik belanden ze in een nachtmerri... »
 
 
 
 
 

Het duister dat ons scheidt
Het duister dat ons scheidt
Een meisje, Loes, groeit op in een vredig dorp, waar ze samen met haar moeder de oude, krakende pastorie bewoont. Ook de Luco’s wonen daar, twee vriendelij... »
 
 
 
 
 

Duister dat ons scheidt
Duister dat ons scheidt
Een klein meisje groeit op in een vredig dorp, waar zij samen met... »