Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een nacht om te vliegeren
Een nacht om te vliegeren
Waar ze maar kijkt ziet Asa wellust. Ze zijn net beesten, allemaal. Tijdens het overdadige midzomernachtsfeest dat jaarlijks in het grote huis wordt gevierd,... »
 
 
 
 
 

Een hart van steen
Een hart van steen
Een zusje! De twaalfjarige Ellen is de enige van de vier kinderen uit het saamhorige gezin Van Bemmel die de gezinsuitbreiding met grote ongerustheid tegemoe... »
 
 
 
 
 

Ontaarde moeders
Ontaarde moeders
Zevenendertig jaar geleden is Meijken voor het laatst buiten geweest, als bruid. Daarna is het er niet meer van gekomen, tot ze bezoek krijgt van haar zwager... »
 
 
 
 
 

Een hart van steen
Een hart van steen
roman. 'We waren al met zijn vieren toen Ida werd geboren, in een ongewoon... »
 
 
 
 
 

Dagelijks werk
Dagelijks werk
<em>Dagelijks werk</em> is de literaire autobiografie van Renate Dorrestein: scherp, grappig en inspirerend.
Met een fonkelend mozaïek van opzienbarende tek... »
 
 
 
 
 

Is er hoop
Is er hoop
Igor telt graag zijn zegeningen. Er bestaan wel honderd verschillende ziektes en hij heeft ze geen van alle. Sommige mensen zijn kaal, maar hij niet. En stel... »
 
 
 
 
 

De moeder de vrouw
De moeder de vrouw
Moederschap in al zijn verschijningsvormen speelt een nadrukkelijke rol in het werk van Renate Dorrestein. <em>De moeder de vrouw</em> bevat twee van haar su... »
 
 
 
 
 

Het hemelse gerecht
Het hemelse gerecht
Het Hemelse Gerecht van Renate Dorrestein draait om twee vrouwen en één man. De zusters Ange en Irthe doen wat vrouwen sinds de dageraad der schepping doen... »
 
 
 
 
 

Zeven soorten honger
Zeven soorten honger
Zeven soorten honger speelt zich af in een exclusief kuuroord aan de Nederlandse kust, waar maatschappelijk geslaagde mannen hun overtollige kilo's proberen ... »