Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dagboek van een poes
Dagboek van een poes
In Dagboek van een poes laat Remco Campert een buitengewoon oplettende poes aan het woord, die vanuit haar eigen perspectief, maar met het verteltalent en de... »
 
 
 
 
 

CaMu
CaMu
het jaaroverzicht van Remco Campert en Jan Mulder »
 
 
 
 
 

Schrijversleven
Schrijversleven
In de afgelopen decennia hield Remco Campert een onregelmatig dagboek bij. Hij verhaalt uitvoerig over de jazznachten, de onvermijdelijke katers van de daaro... »
 
 
 
 
 

De jongen met het mes
De jongen met het mes
verhalen »
 
 
 
 
 

Campert compleet
Campert compleet
<em>Campert compleet</em> is (voor nu) compleet.

Remco Campert schreef zijn hele leven verhalen en vanaf 1971 werden ze gebundeld in <em>Campert compleet</e... »
 
 
 
 
 

Compact
Compact
'Je stampte met je voet op de grond en er was een feest'; 'Alles zoop en naaide'; 'Poëzie is een daad'. Drie beroemd geworden zinnen van Remco Campert, zinn... »
 
 
 
 
 

Zilver praten
Zilver praten
Remco Campert leest 43 gedichten voor uit zijn bundel <i>Dichter</i>. De gedichten <i>Zeventien schetsen voor Ysbrant</i> en <i>Ode aan mijn jas</i> zijn afk... »
 
 
 
 
 

Licht van mijn leven
Licht van mijn leven
In de vijfenzestig jaar dat Remco Campert publiceert heeft hij aan kracht en vitaliteit niets ingeboet, integendeel. In <i>Licht van mijn leven</i> weet de m... »
 
 
 
 
 

De Harm en Miepje Kurk story
De Harm en Miepje Kurk story
Schrijver Romke Terkamp is van zijn vrouw af en neemt voorlopig zijn intrek in een hotel. Hij besluit voor de rest van zijn leven vrijgezel te blijven en de ... »