Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hotel du Nord
Hotel du Nord
In een impuls, zonder afscheid te nemen van zijn vriendin, reist Walter Manning naar een hotel aan de Franse kust. Van het ene op het andere moment geeft hij... »
 
 
 
 
 

Als in een droom
Als in een droom
Remco Campert en jazzmuziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De ontmoeting met de band van Corrie van Binsbergen heeft er toe geleid dat zij samen re... »
 
 
 
 
 

Lessen in liefde
Lessen in liefde
Zonder een scheutje erotiek, zo nu en dan, is het leven toch maar een saaie boel, nietwaar?Lord short shoe wil de aap,Zonder kapot,Trucjes,De slaapsters,De o... »
 
 
 
 
 

Aanelkaar
Aanelkaar
'Ik wil je voorstellen om samen een boek te schrijven,' schrijft Remco Campert eind 2017 aan Kees van Kooten. 'We zijn vrij om te schrijven wat we willen. We... »
 
 
 
 
 

Dagboek van een poes
Dagboek van een poes
In <i>Dagboek van een poes</i> laat Remco Campert een buitengewoon oplettende poes aan het woord, die vanuit haar eigen perspectief, maar met het verteltalen... »
 
 
 
 
 

Tagebuch einer Katze
Tagebuch einer Katze
Tagebuch einer Katze »
 
 
 
 
 

Twintigers
Twintigers
Het was vriendschap op het eerste gezicht tussen Remco Campert en Rudy Kousbroek.Ze leerden elkaar kennen in de schoolbanken van het Amsterdams Lyceum, insep... »
 
 
 
 
 

Een nacht en een morgen
Een nacht en een morgen
`Je stampte met je voet op de grond en er was een feest. Het is de beroemde eerste zin van het verhaal `De jongen met het mes van Remco Campert, de man met... »