Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Partie vis, vlees en gevogelte; GOE 8 en GOE 9 In deze module van Tendens Kok worden de vis-, vlees- en gevogeltebereidingen en warenkennis behandeld. De warme sauzen komen aan bod en er wordt ingegaan op... »
Theorieboek Resiba Tendens Keuken bereidt uw studenten voor om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke ... »
Partie Mbo koksopleiding garnituren goe 6, goe 7 In deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op garnituren. Zowel de bereidingen als warenkennis van aardappelen, rijst en meelspijzen komen aan bod. Ook wo... »
Een Amsterdamse jongen in oorlogstijd 1940-1945 Als jongen in zijn tienerjaren maakte Rein Mulder de oorlog van dichtbij mee. Eerst in de Watergraafsmeer in Amsterdam, waar hij de Duitse soldaten door de s... »
Garde manger In deze module staan de koude keuken, soepen en warme voorgerechten centraal. Er wordt ingegaan op de menukaart en trends en ontwikkelingen. Tijdens het werk... »
Zelfstandig werkend kok; Rotir en entremetier In deze module worden de vis-, vlees-, gevogelte- en wildbereidingen behandeld en wordt er aandacht besteed aan de bijpassende sauzen en garnituren. Ook actu... »
Partie soepen en warme voorgerechten; GOE 4; GOE 5 In deze module van Tendens Kok worden soepen en warme voorgerechten behandeld. Ook wordt er ingegaan op convenience producten, communicatie, warhoudapparatuu... »
Zelfstandig werkend kok In deze module wordt ingegaan op de nagerechten. Aan bod komen de warme en koude nagerechten, zoete sauzen, dessertamuses, kleine patisserie en de bijbehoren... »