Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
voedingsleer en moleculaire gastronomie Als Zelfstandig werkend kok wil je niet alleen weten welk stukje vlees je gaan bereiding, maar ook wat er tijdens dit bereidingsproces gebeurt. En wat levert... »
Partie Mbo koksopleiding garnituren goe 6, goe 7 In deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op garnituren. Zowel de bereidingen als warenkennis van aardappelen, rijst en meelspijzen komen aan bod. Ook wo... »
Leidinggeven De Zelfstandig werkend kok heeft een aantal leidinggevende taken. Hij selecteert kandidaten, voert functionerings- en beoordelingsgesprekken en instrueert me... »
Zelfstandig werkend kok In deze oriëntatiemodule maken de leerlingen kennis met het beroep Zelfstandig werkend kok. Hygiënisch werken, materialen en apparatuur en de basistechniek... »
Partie soepen en warme voorgerechten; GOE 4; GOE 5 In deze module van Tendens Kok worden soepen en warme voorgerechten behandeld. Ook wordt er ingegaan op convenience producten, communicatie, warhoudapparatuu... »
Partie kleine kaart; GOE 3 In deze module partie van Tendens Kok wordt ingegaan op de kleine kaart. Onderwerpen als kleine eetwaren, snacks, koude garnituren, bittergarnituren, eieren ... »
Partie koude voorgerechten goe 1 goe 2 In deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op de koude keuken. Onderwerpen als groenten, kruiden, oliën en vetten, azijn en mosterd, salades, dressings, ... »
Theorieboek Resiba Tendens Keuken bereidt uw studenten voor om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke ... »