Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Leidinggeven
Leidinggeven
De Zelfstandig werkend kok heeft een aantal leidinggevende taken. Hij selecteert kandidaten, voert functionerings- en beoordelingsgesprekken en instrueert me... »
 
 
 
 
 

Partie Mbo koksopleiding garnituren goe 6, goe 7
Partie Mbo koksopleiding garnituren goe 6, goe 7
In deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op garnituren. Zowel de bereidingen als warenkennis van aardappelen, rijst en meelspijzen komen aan bod. Ook wo... »
 
 
 
 
 

Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok
In deze oriĆ«ntatiemodule maken de leerlingen kennis met het beroep Zelfstandig werkend kok. HygiĆ«nisch werken, materialen en apparatuur en de basistechniek... »
 
 
 
 
 

Mbo koksopleiding; Partie nagerechten GOE 10, GOE 11, GOE 12
Mbo koksopleiding; Partie nagerechten GOE 10, GOE 11, GOE 12
In deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op nagerechten. Aan bod komen de warme en koude nagerechten, zoete sauzen, degen en beslagen en patisserie. Ook... »
 
 
 
 
 

Partie soepen en warme voorgerechten; GOE 4; GOE 5
Partie soepen en warme voorgerechten; GOE 4; GOE 5
In deze module van Tendens Kok worden soepen en warme voorgerechten behandeld. Ook wordt er ingegaan op convenience producten, communicatie, warhoudapparatuu... »
 
 
 
 
 

Theorieboek Resiba
Theorieboek Resiba
Tendens Keuken bereidt uw studenten voor om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke ... »
 
 
 
 
 

Partie kleine kaart; GOE 3
Partie kleine kaart; GOE 3
In deze module partie van Tendens Kok wordt ingegaan op de kleine kaart. Onderwerpen als kleine eetwaren, snacks, koude garnituren, bittergarnituren, eieren ... »
 
 
 
 
 

Een Amsterdamse jongen in oorlogstijd 1940-1945
Een Amsterdamse jongen in oorlogstijd 1940-1945
Als jongen in zijn tienerjaren maakte Rein Mulder de oorlog van dichtbij mee. Eerst in de Watergraafsmeer in Amsterdam, waar hij de Duitse soldaten door de s... »
 
 
 
 
 

Garde manger
Garde manger
In deze module staan de koude keuken, soepen en warme voorgerechten centraal. Er wordt ingegaan op de menukaart en trends en ontwikkelingen. Tijdens het werk... »