Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een duik in het diepe
Een duik in het diepe
Joost houdt van zwemmen. In het diepe stoeit hij met zijn vriend. Dan klinkt de fluit van de badmeester. ‘Jij kunt niet goed zwemmen', zegt hij. Joost moet... »
 
 
 
 
 

Slaap zacht, Mai
Slaap zacht, Mai
 »
 
 
 
 
 

Een koude douche
Een koude douche
Een serie leesboeken waarin op subtiele wijze sociaal-emotionele vraagstukken (ontwikkelingsopgaven) voor opgroeiende basisschoolkinderen in leuke, spannende... »
 
 
 
 
 

De dansmeester
De dansmeester
 »
 
 
 
 
 

Hard als staal
Hard als staal
Mark is met zijn vader op de Oosterse Markt. In een glazen bak ziet hij een Indische spitskopslang liggen. De slang lijkt hem naar zich toe te trekken.'Mag i... »
 
 
 
 
 

Pannetjes in de mist
Pannetjes in de mist
Op de basisscholen Het Welink en St. Liborius in Dinxperlo doen de leerlingen pannetjes. Elke dag halen ze bij het zorgcentrum een koffertje met warm eten op... »
 
 
 
 
 

Wie wordt de winnaar?
Wie wordt de winnaar?
Nard is heel trots op zijn schaatsen. Ze zijn nieuw. Nard is verliefd op Soe. Zij is nieuw op school. Een dief steelt de schaatsen van Nard. Hij is woest. Nu... »
 
 
 
 
 

Nieuw bloed
Nieuw bloed
Als Remco met melk knoeit geeft zijn moeder hem plotseling een tik. Remco schrikt daar vreselijk van want zijn moeder heeft hem nog nooit geslagen. Op school... »
 
 
 
 
 

Heksenboek
Heksenboek
 »