Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Nieuwezijds
De Nieuwezijds
De Telegraaf, Algemeen Handelsblad, de Volkskrant, De Tijd, Trouw, Het Parool… Tot in de jaren zeventig van de vorige eeuw stond de Nieuwezijds Voorburgwal... »
 
 
 
 
 

Het Hoofdkwartier
Het Hoofdkwartier
Een Eeuw CafÉ Scheltema »
 
 
 
 
 

Nieuw-Zuid
Nieuw-Zuid
Bibliotheek van Amsterdamse herinneringen deel 2<br/>Onder redactie van Paul Arnoldussen en Alice van Diepen<br/><br/><br/>Nieuw-Zuid, of Plan Zuid, vertelt ... »
 
 
 
 
 

De mist in
De mist in
Zoals bekend heeft het succes vele vaders en is de mislukking een eenzame wees. Daar is iets aan gedaan: dit boekje is een journalistiek weeshuisje. Paul Arn... »
 
 
 
 
 

Verdachte portretten
Verdachte portretten
Verdachte portretten<br/>Rechtbanktekeningen<br/><br/>Paul Arnoldussen<br/><br/>De rechtbanktekening bestaat bij de gratie van een fotografeerverbod in de re... »
 
 
 
 
 

Watergraafsmeer
Watergraafsmeer
Bibliotheek van Amsterdamse herinneringen<br/>Onder redactie van Paul Arnoldussen en Ellen Grabowsky<br/><br/><br/>Dit negende deeltje van de Bibliotheek van... »
 
 
 
 
 

De mist in
De mist in
 »
 
 
 
 
 

Noord
Noord
Bibliotheek van Amsterdamse herinneringen deel 4<br/>Onder redactie van Paul Arnoldussen en Carolien Sch?nfeld<br/><br/><br/>Amsterdam-Noord vertelt vele ver... »
 
 
 
 
 

Nieuw-West
Nieuw-West
Nieuw-West kent vele verhalen. Toen Het Parool en het Stadsarchief Amsterdam opriepen tot het inzenden van herinneringen kwamen er talloze reacties. De moois... »
 
 
 
 
 

Gompelemikkie
Gompelemikkie
 »