Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nieuw-Zuid
Nieuw-Zuid
Bibliotheek van Amsterdamse herinneringen deel 2<br/>Onder redactie van Paul Arnoldussen en Alice van Diepen<br/><br/><br/>Nieuw-Zuid, of Plan Zuid, vertelt ... »
 
 
 
 
 

Waar de mimosa bloeit
Waar de mimosa bloeit
Auguste Renoir betrok er als eerste, beroemde kunstenaar in 1908 een landgoed. Velen volgden. Ook Nederlandse schilders, beeldhouwers en schrijvers streken n... »
 
 
 
 
 

Gompelemikkie!
Gompelemikkie!
Op een dag vertelt Tante Trui dat ze op reis gaat. Ze vraagt daarom of Rikkie voor haar poes Jip wil zorgen. Tante heeft al met slager Hesp afgesproken dat R... »
 
 
 
 
 

Noord
Noord
Bibliotheek van Amsterdamse herinneringen deel 4<br/>Onder redactie van Paul Arnoldussen en Carolien Sch?nfeld<br/><br/><br/>Amsterdam-Noord vertelt vele ver... »
 
 
 
 
 

Byzonder beestenboek
Byzonder beestenboek
 »
 
 
 
 
 

De mist in
De mist in
Zoals bekend heeft het succes vele vaders en is de mislukking een eenzame wees. Daar is iets aan gedaan: dit boekje is een journalistiek weeshuisje. Paul Arn... »
 
 
 
 
 

De Pijp
De Pijp
Bibliotheek van Amsterdamse herinneringen deel 6<br/>Onder redactie van Paul Arnoldussen en Carolien Sch?nfeld<br/><br/>De Pijp in Amsterdam kent vele verhal... »
 
 
 
 
 

Het geluid van de stad
Het geluid van de stad
Wie het geluid van de stad Amsterdam zoekt in literaire verhalen, kan een beroep doen op een koor van auteurs die de stad bezingen of vervloeken. Uit dat koo... »