Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De weldoener
De weldoener
Meedogenloze roman over de romantische liefde. <br/><br/>De weldoener uit de titel is een man van rond de vijftig. Hij is ver boven zijn stand getrouwd met e... »
 
 
 
 
 

Schaduwkind
Schaduwkind
Luxeeditie.Al 85.000 exemplaren verkocht.lsquoEen vrouw die haar man begraaft wordt weduwe genoemd een man die zonder zijn vrouw achterblijft weduwnaar. Een ... »
 
 
 
 
 

De onderwaterzwemmer
De onderwaterzwemmer
'De onderwaterzwemmer' van P.F. Thomése gaat over de veertienjarige Tin van Heel, die bij de nachtelijke oversteek naar bevrijd gebied in het laatste oorlog... »
 
 
 
 
 

J. Kessels: the novel
J. Kessels: the novel
J. Kessels: The Novel is het krankzinnige verslag van een reis van de schrijver P.F. Thomése met zijn favoriete personage en beste vriend J. Kessels, naar v... »
 
 
 
 
 

Izak
Izak
Izak is een waargebeurde geschiedenis die de vorm aanneemt van een Ambonees sprookje. De kleine Ambonees Izak droomt ervan de pianomuziek zoals hij heeft mee... »
 
 
 
 
 

Schaduwkind
Schaduwkind
'Een vrouw die haar man begraaft, wordt weduwe genoemd, een man die zonder zijn vrouw achterblijft, weduwnaar. Een kind zonder ouders is wees. Maar hoe heten... »
 
 
 
 
 

J Kessels the novel J Kessels in het bamischandaal
J Kessels the novel J Kessels in het bamischandaal
Het bamischandaal en J.Kessels: The novel in een pakket »
 
 
 
 
 

Grillroom Jeruzalem
Grillroom Jeruzalem
P.F. Thomése reisde als lid van een schrijversdelegatie door Israël en de bezette gebieden, met name de Westelijke Jordaanoever en de Gazastrook. Sceptisc... »
 
 
 
 
 

Ik, J. Kessels
Ik, J. Kessels
ALS JE BESTE VRIEND DOET ALSOF JE NOOIT HEBT BESTAANP.F. Thomése overkomt het. Hij raakt niet alleen zijn beste vriend kwijt, maar ook zijn favorietepersona... »
 
 
 
 
 

De roadnovels
De roadnovels
De roadnovels 'J. Kessels: The Novel', 'Greatest Hits' en 'Het bamischandaal' samen in één pakket.<br/><br/>'Geestig, virtuoos en onbedaarlijk smerig' - NR... »