Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Handleiding Kwaliteitenspel
Handleiding Kwaliteitenspel
HANDLEIDING KWALITEITENSPEL <br/><br/>Deze ringband bevat 20 spelvormen die met het Kwaliteitenspel kunnen worden gespeeld. Voorbeelden van toepassingsmogeli... »
 
 
 
 
 

Werkplezier Spel
Werkplezier Spel
WERKPLEZIER SPEL <br/><br/>Heb je plezier in je werk? Dat is een vraag die regelmatig wordt gesteld. Is je antwoord ´a´, dan is de kunst om dit zo te houde... »
 
 
 
 
 

Kwaliteitenspel
Kwaliteitenspel
KWALITEITENSPEL <br/><br/>Een kleurrijk persoonlijkheidsspel dat je helpt om meer zicht te krijgen op de vraag: Wie ben ik? Het spel bestaat uit 140 kaarten ... »
 
 
 
 
 

Inspiratiespel
Inspiratiespel
INSPIRATIESPEL<br/><br/>De bedoeling van dit kaartspel is mensen met elkaar in gesprek te brengen over hetgeen hen inspireert, van binnen uit motiveert. Het ... »
 
 
 
 
 

Waarden- en Normenspel
Waarden- en Normenspel
WAARDEN- EN NORMENSPEL <br/><br/>De bedoeling van dit spel is u met anderen in gesprek te brengen over waarden en normen. De centrale vraag is: Wat vind ik b... »
 
 
 
 
 

Handleiding Vaardighedenspel
Handleiding Vaardighedenspel
HANDLEIDING VAARDIGHEDENSPEL <br/><br/>Deze ringband behoort bij het Vaardighedenspel en bevat 30 spelvormen die met het spel kunnen worden gespeeld. Voorbee... »
 
 
 
 
 

The feelings game
The feelings game
 »
 
 
 
 
 

Kennismakingsspel
Kennismakingsspel
KENNISMAKINGSSPEL<br/><br/>Met behulp van het Kennismakingsspel leer je anderen op een verrassende manier (nog beter) kennen. Het spel bestaat uit 56 kaarten... »
 
 
 
 
 

Relatiespel
Relatiespel
RELATIESPEL<br/><br/>Dit spel is een hulpmiddel bij het onderhouden en verbeteren van relaties. U bespreekt bijvoorbeeld wat u belangrijk vindt in een relati... »
 
 
 
 
 

The values game
The values game
 »