Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vaardighedenspel
Vaardighedenspel
VAARDIGHEDENSPEL<br/><br/>Dit kaartspel helpt u bij het beantwoorden van de vraag: Waar ben ik goed in en wat kan ik nog leren op het terrein van communicati... »
 
 
 
 
 

Handleiding Vaardighedenspel
Handleiding Vaardighedenspel
HANDLEIDING VAARDIGHEDENSPEL <br/><br/>Deze ringband behoort bij het Vaardighedenspel en bevat 30 spelvormen die met het spel kunnen worden gespeeld. Voorbee... »
 
 
 
 
 

Waarden- en Normenspel
Waarden- en Normenspel
WAARDEN- EN NORMENSPEL <br/><br/>De bedoeling van dit spel is u met anderen in gesprek te brengen over waarden en normen. De centrale vraag is: Wat vind ik b... »
 
 
 
 
 

Handleiding Inspiratiespel
Handleiding Inspiratiespel
HANDLEIDING INSPIRATIESPEL <br/><br/>Deze ringband behoort bij het Inspiratiespel en bevat 25 spelvormen die met het spel kunnen worden gespeeld. Voorbeelden... »
 
 
 
 
 

Kennismakingsspel
Kennismakingsspel
KENNISMAKINGSSPEL<br/><br/>Met behulp van het Kennismakingsspel leer je anderen op een verrassende manier (nog beter) kennen. Het spel bestaat uit 56 kaarten... »
 
 
 
 
 

Relatiespel
Relatiespel
RELATIESPEL<br/><br/>Dit spel is een hulpmiddel bij het onderhouden en verbeteren van relaties. U bespreekt bijvoorbeeld wat u belangrijk vindt in een relati... »
 
 
 
 
 

Gevoelswereldspel
Gevoelswereldspel
GEVOELSWERELDSPEL <br/><br/>De bedoeling van dit kaartspel is u met anderen in gesprek te brengen over de wijze waarop u situaties, mensen of een organisatie... »
 
 
 
 
 

Spel van Verlangens
Spel van Verlangens
SPEL VAN VERLANGENS <br/>Waar heb jij echt behoefte aan?<br/><br/>Behoeften spelen een belangrijke rol in je leven. Ze bepalen een groot deel van je g... »