Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wreed
Wreed
<i>Wreed</i> is de nieuwe bestseller van Mel Wallis de Vries, de koningin van de Nederlandse jeugdthriller. Dit boek lees je op het puntje van je stoel!Wat a... »
 
 
 
 
 

Actiepakket Mel Wallis de Vries
Actiepakket Mel Wallis de Vries
Verblind<br/><br/>Max, Nina, Edith, Sjoerd, Maaike en Alexander zijn Amsterdamse scholieren die in de eindexamenklas zitten. Ze hebben welgestelde ouders, wo... »
 
 
 
 
 

Toxic
Toxic
<p>Een lijst met namen.
Alle meisjes die erop staan zijn vermist.
En de laatste naam is van jou...
</p><p>Een dag voor haar zeventiende verjaa... »
 
 
 
 
 

Vlucht
Vlucht
<p><em>Vlucht </em>is een superspannende jeugdthriller van Mel Wallis de Vries, de meest bekroonde jeugdthrillerschrijfster van Nederland! Een van deze meisj... »
 
 
 
 
 

Klem + Vals
Klem + Vals
dwarsligger 476 Mel Wallis de Vries Vals & KlemVals - Als vier schoolvriendinnen de kerstvakantie doorbrengen in een huisje in de Ardennen, raken ze ingesnee... »
 
 
 
 
 

Buiten zinnen
Buiten zinnen
<p>Karlijn zit in de indexamenklas en is erg populair bij haar klasgenoten. Op een nacht heeft zee en angstaanjagend realistische droom over een man die in h... »
 
 
 
 
 

Pijn
Pijn
<i>Pijn</i> is een bekroonde jeugdthriller van zesvoudig Prijs van de Jonge Jury-winnares Mel Wallis de Vries.

Op een prachtige, warme nazomeravond wordt he... »
 
 
 
 
 

Wild
Wild
<i>Wild</i> is een jeugdthriller van zesvoudig Prijs van de Jonge Jury-winnares Mel Wallis de Vries. Hoe ver ga jij om te overleven?

Eindexamenreis naar Spa... »