Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schuld
Schuld
'Schuld' van Mel Wallis de Vries: deze jeugdthriller lees je in één adem uit. Mel Wallis de Vries won drie keer de Prijs van de Jonge Jury met haar thrille... »
 
 
 
 
 

Zwijg
Zwijg
Wij zijn de meisjes die het hebben overleefd. Iedereen wil alles van ons weten. Alle gruwelijke details van die avond. Maar we zijn bang. Doodsbang dat wij s... »
 
 
 
 
 

Tödliche Freundschaft
Tödliche Freundschaft
Tödliche Freundschaft »
 
 
 
 
 

Uitgespeeld; Verblind; Buiten zinnen; Waanzin
Uitgespeeld; Verblind; Buiten zinnen; Waanzin
Vier meisjes verdwijnen kort na elkaar, en niemand weet waar ze zijn. Roos vindt op een dag het lichaam van een klasgenote. Karlijns leven is één grote nac... »
 
 
 
 
 

Trapped in the woods
Trapped in the woods
One by one they disappear...<p>Four girls, who have been friends for years, rent a cottage in the Ardennes during the Christmas holidays. They quickly find t... »
 
 
 
 
 

Zwijg
Zwijg
<p>Wij zijn de meisjes die het hebben overleefd. Iedereen wil alles van ons weten. Alle gruwelijke details van die avond. Maar we zijn bang. Doodsbang dat wi... »
 
 
 
 
 

Verblind
Verblind
Max, Nina, Edith, Merlijn, Sjoerd, Maaike en Alexander zijn Amsterdamse scholieren die in de eindexamenklas zitten. Roos zit twee klassen lager en is een pop... »
 
 
 
 
 

Uitgespeeld
Uitgespeeld
Wie bedriegt wie? En wie weet meer over Tessa's verdwijning? Eén ding is zeker: <br/>degene die Tessa liet verdwijnen is nog lang <br/>niet uitgespeeld...!<... »
 
 
 
 
 

Fout
Fout
<p>Dit is je verdiende loon</p><p>Een ijzingwekkend verhaal over het maken van verkeerde keuzes</p><p>Stel je voor: je wordt wakker en merkt dat je bent vast... »