Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Buiten zinnen
Buiten zinnen
Karlijn zit in de indexamenklas en is erg populair bij haar klasgenoten. Op een nacht heeft zee en angstaanjagend realistische droom over een man die in haar... »
 
 
 
 
 

Wreed
Wreed
<i>Wreed</i> is de nieuwe bestseller van Mel Wallis de Vries, de koningin van de Nederlandse jeugdthriller. Dit boek lees je op het puntje van je stoel!Wat a... »
 
 
 
 
 

Kil
Kil
Hoe ver ga jij voor iemand van wie je houdt? Lees <i>Kil</i>, de spannende jeugdthriller van Mel Wallis de Vries, meervoudig winnares van de Prijs van de Jon... »
 
 
 
 
 

Shock
Shock
Shock is de nieuwste superspannende YA-thriller van thrillerkoningin Mel Wallis de Vries.

Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alle... »
 
 
 
 
 

Waanzin
Waanzin
<p>Kort na elkaar verdwijnen er vier meisjes. Spoorloos. De politie denkt dat ze zijn weggelopen en besteedt weinig aandacht aan de vermissingen.
De zeventi... »
 
 
 
 
 

Schuld
Schuld
<i>Schuld</i> van Mel Wallis de Vries: deze jeugdthriller lees je in één adem uit. Mel Wallis de Vries won drie keer de Prijs van de Jonge Jury met haar th... »
 
 
 
 
 

Vals
Vals
Abby, Maud, Pippa en Feline kennen elkaar van school en zijn al jaren vriendinnen. In de kerstvakantie gaan ze naar een huisje in de Ardennen. Door het slech... »
 
 
 
 
 

Verblind & Fout
Verblind & Fout
<p>Max, Nina, Edith, Sjoerd, Maaike en Alexander zijn Amsterdamse scholieren die in de eindexamenklas zitten. Ze hebben welgestelde ouders, wonen in grote hu... »
 
 
 
 
 

Uitgespeeld & Fout
Uitgespeeld & Fout
Wie bedriegt wie? En wie weet meer over Tessa's verdwijning? Eén ding is zeker: degene die Tessa liet verdwijnen is nog lang niet uitgespeeld...!Anna verhui... »
 
 
 
 
 

Eiskalte Küsse
Eiskalte Küsse
Eiskalte Küsse »