Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een vreemde wereld
Een vreemde wereld
In Een vreemde wereld beschrijft Martine F. Delfos op heldere en inzichtelijke wijze wat autisme behelst. Extra aandacht besteedt zij aan kinderen en volwass... »
 
 
 
 
 

Blijf van me af!
Blijf van me af!
Peter weet niet hoe hij dat vervelende gedoe van zijn stiefvader moet stoppen. De schoolarts gaat hem daarbij helpen. <br/> »
 
 
 
 
 

Het is niet leuk
Het is niet leuk
Maarten en Jan hebben een hut gebouwd. Marieke wil hem graag zien, maar de hutregels zijn heel vreemd. <br/> »
 
 
 
 
 

Een patient met autisme
Een patient met autisme
Autisme verschilt van alle andere stoornissen of aandoeningen bij de mens. Het is bovendien de meest lastige stoornis/aandoening om te begrijpen en te begele... »
 
 
 
 
 

Dat heb je van mij
Dat heb je van mij
In dit boek vind je informatie over evolutie en erfelijkheid. Martine Delfos beschrijft heel duidelijk ingewikkelde begrippen als DNA, chromosomen en genen.W... »
 
 
 
 
 

Ontwikkelingspsychopathologie
Ontwikkelingspsychopathologie
Ontwikkelingspsychopathologie over de 'abnormale' ontwikkeling bevat een uitgebreid overzicht van de verschillende stoornissen die gedurende de ontwikkeling... »
 
 
 
 
 

Blijf van me af! meisjes
Blijf van me af! meisjes
Marijke weet niet hoe ze dat vervelende gedoe van haar stiefvader moet stoppen.<br/>De schoolarts gaat haar daarbij helpen.<br/>Blijf van me af! is een thera... »
 
 
 
 
 

Puck en moyamoya
Puck en moyamoya
 »
 
 
 
 
 

Autisme op school
Autisme op school
De mogelijkheden van jongeren met autismespectrumstoornissen worden onvoldoende benut. In het voortgezet onderwijs wordt de jongere geconfronteerd met een he... »