Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sanctum
Sanctum
(POD)‘God heeft een demon nodig,om de duivel op te kunnen sporen.’Eric von Kastell, die vanuit een eeuwenoude familietraditie op weerwolven jaagt, is voor ... »
 
 
 
 
 

Judaszoon
Judaszoon
De vampier Sia wil heeft maar één doel in haar leven, breken met haar duistere verleden. Ze heeft er alles voor over om de band te verbreken met de afstamm... »
 
 
 
 
 

Ritus
Ritus
Toen...

1764. Frankrijk. De bevolking van de Gévaudan (Z.O.-Frankrijk) leeft in angst omdat hun kinderen worden opgejaagd en vermoord. Wat is het voor ver... »
 
 
 
 
 

Kinderen van Judas
Kinderen van Judas
De adem van de jeugd jong zijn gezond en dat tot in de eeuwigheid. Wat voor velen een droomwens is is voor Sia al heel lang een vloek. Het verhaal dat ze van... »
 
 
 
 
 

De dwergen
De dwergen
Dit boek vertelt het verhaal van een wereld, die van het Veilige Land met zijn mensen en goede elfen, die wordt bedreigd door zwarte elfen, orcs, ogers en an... »
 
 
 
 
 

Fatale Erfenis
Fatale Erfenis
De machtige geschiedenis die in De Donkere Tijd begon, eindigt nu met het epos van De Nieuwe Tijd...Aan elke geschiedenis, hoe groots en meeslepend ook, komt... »
 
 
 
 
 

Judasdochter
Judasdochter
Sia, voluit Theresia Sarkowitz, een vampier en de laatste afstammeling van de Kinderen van Judas, heeft er veel, zo niet alles voor over om te voorkomen dat ... »
 
 
 
 
 

Bloedportaal
Bloedportaal
Als Will, vlak nadat hij zijn eigen bedrijfje is begonnen, wordt gevraagd een poosje op het buitenverblijf van een excentrieke miljonair te passen, lijkt dat... »
 
 
 
 
 

De wraak van de dwergen
De wraak van de dwergen
De Wraak van de Dwergen is het derde deel van Markus Heitz onbetwiste fantasy-klassieker over de innemende dwerg Tungdil en de strijd om het Veilige Land. V... »
 
 
 
 
 

De Orde van het Zwaard
De Orde van het Zwaard
Kort voor zijn dood voorspelt een monnik dat de Donkere Tijd zal wederkeren en het vasteland van Ulldart met chaos en rampspoed zal treffen. De herinnering a... »