Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het teken van de Duistere God
Het teken van de Duistere God
Kort voor zijn dood voorspelt een monnik dat de Donkere Tijd zal wederkeren en het vasteland van Ulldart met chaos en rampspoed zal treffen. De herinnering a... »
 
 
 
 
 

Razende storm
Razende storm
De Razende Storm is het vierde deel van Markus Heitz Dwergen-boeken dat is geschreven vanuit het perspectief van hun ergste vijand. De duistere, genadeloze a... »
 
 
 
 
 

Gerechtvaardigde Toorn
Gerechtvaardigde Toorn
Als het alfenrijk, Dsôn Faïmon, wordt verraden, treffen de alfen voorbereidingen om in de grootste veldtocht aller tijden hun vijanden voorgoed te verslaan... »
 
 
 
 
 

Schatten Uber Ulldart
Schatten Uber Ulldart
Die Dunkle Zeit 01. Schatten über Ulldart »
 
 
 
 
 

Oneiros
Oneiros
Oneiros is een losstaand verhaal van de Duitser Markus Heitz, die wereldwijd bekendheid verwierf met de bestsellende reeksen De Dwergen en De Donkere Tijd.<b... »
 
 
 
 
 

Bedrieglijke vrede
Bedrieglijke vrede
In het laatste deel van De Donkere Tijd werden de legerscharen van Govan vernietigend verslagen, de aanhangers van Tzulan gaven zich gewonnen. Op het nippert... »
 
 
 
 
 

Botengang
Botengang
Abenteuer-Spielbuch im Geborgenen Land 3 »
 
 
 
 
 

Oneiros dodelijke vloek
Oneiros dodelijke vloek
Konstantin is een zogenaamde Doodslaper, een onsterfelijke. Als ieder ander kan hij ziek worden of gewond raken. Hij geneest niet sneller, is niet sterker...... »
 
 
 
 
 

Kinder des Judas
Kinder des Judas
Kinder des Judas »