Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Onkruid
Onkruid
Voor Milan gaat het mis als hij in groep zes een spreekbeurt houdt over zijn hobby als duivenmelker – dat is iemand die aan duivensport doet – en zijn du... »
 
 
 
 
 

Het beste van het beste
Het beste van het beste
Een boek vol verhalen, rijmen en aanstekelijke liedjes voor iedereen die niet vies is van een strontvlieg, voor iedereen met en zonder rimpels, voor iedereen... »
 
 
 
 
 

De overkant
De overkant
Het egeltje Jelte denkt nog vaak aan zijn vader, die is 'verdwenen in het verkeer'. In de hoop hem terug te vinden steekt hij 's nachts stiekem de gevaarlijk... »
 
 
 
 
 

Joep!
Joep!
'Ik bè-bè-bè-ben...' Joep stottert, vooral als hij zich druk maakt, en dat is best lastig als je iets heel belangrijks wilt vertellen. En weet je wat hele... »
 
 
 
 
 

De vriendelijke draak
De vriendelijke draak
Teun woont in het dorp Zozaai. Iedere dag is hetzelfde. De bakker bakt broden, de kapper knipt haren en de burgemeester houdt een belangrijke toespraak. Tot ... »
 
 
 
 
 

In de kelder staat een huis
In de kelder staat een huis
Wat doe je als je even niemand hebt, niemand om mee te spelen?In de kelder van het huis fantaseert Kaat de muisover iets wat er niet is, maar zou kunnen zijn... »
 
 
 
 
 

Prima Ballerina
Prima Ballerina
Oma Catherina is niet zoals andere oma's. Zij zit niet bij de thee te breien, maar doet aan ballet. Met al haar honderdvijftig kilo's doet ze moeiteloos een ... »
 
 
 
 
 

Geef nooit op!
Geef nooit op!
Sempeta uit Kenia wil graag dokter worden. Aisha uit de Filippijnen oefent net zo lang tot ze moeilijke woorden goed kan uitspreken. En Ethny uit Guatemala w... »
 
 
 
 
 

Sterrenwachter
Sterrenwachter
Muk krijgt op zijn vierde verjaardag een steen. Maar hoe wordt zijn steen een ster? En hoe vaak moet hij het proberen voordat het hem lukt? »
 
 
 
 
 

Muk Pluche
Muk Pluche
De kleine dalmatiërpup Muk is er nu ook als superzachte knuffel! »