Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Oma, mag ik mijn pop terug?
Oma, mag ik mijn pop terug?
Fien gaat elke zondag met haar pop naar oma. Ze doen spelletjes en eten koekjes. De koekjes zijn veel zachter dan bij haar thuis. Oma vergeet veel. Ze vergee... »
 
 
 
 
 

Uit je duim!
Uit je duim!
Een verhaal verzinnen. Dat kan door heel hard na te denken of door het gewoon uit je duim te zuigen. Want uit je duim komen de meest spannende en vrolijke ve... »
 
 
 
 
 

De held van alle helden
De held van alle helden
Ridder Kai is de held van alle helden. Maar stel nou dat hij bang is van iets heel kleins, zoals spinnen. Is hij dan nog steeds een held? En kun je ook een h... »
 
 
 
 
 

Joep
Joep
Joep het schaap stottert, vooral als hij zich druk maakt, en dat is best lastig als je iets heel belangrijks wilt vertellen. En wat helemaal vervelend is, is... »
 
 
 
 
 

Voor stel je voor dat....
Voor stel je voor dat....
Weet jij hoe je partner zijn begrafenis voor zich ziet?Wie je zus graag zou laten spreken op haar uitvaart?Of waar je ouders hun belangrijke papieren bewaren... »
 
 
 
 
 

Het niet-zo-lieve-heersbeestje
Het niet-zo-lieve-heersbeestje
<p>Lieveheersbeestjes lijken zoet en braaf,</p><p>maar Mo weet wel beter…</p><p>Ze zijn geboren om te heersen!</p><p>Daarom smeedt ze een plan</p><p>waarin... »
 
 
 
 
 

Johannes de Parkiet
Johannes de Parkiet
Gijs heeft een prachtig vogelverblijf gebouwd, van gaas en hout. De volière heeft ruimte genoeg voor wel honderd vogels. Minstens. Maar zoveel heeft hij er ... »
 
 
 
 
 

Muk moet iets kwijt
Muk moet iets kwijt
De kleine dalmatiërpup Muk voelt zich niet zo lekker. Zijn vriend Vlieg en de andere dieren proberen erachter te komen wat hem scheelt. Misschien moet hij g... »
 
 
 
 
 

Jij en ik
Jij en ik
Verliefd is het leukste om te zijn. Tenminste, als de ander ook verliefd is op jou. Maar het kan ook leuk zijn om stilletjes naar een ander te verlangen. Net... »