Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Evenbeeld
Evenbeeld
Verleden en heden1628 Een jonge vrouw scheept zich in op een VOC-schip. Ze is zwanger geraakt van een Amsterdamse koopman bij wie ze werkte als dienstmeid en... »
 
 
 
 
 

Schijnwereld
Schijnwereld
Wanneer journaliste Francesca ’s nachts na een trouwfeest naar huis rijdt, wordt de weg geblokkeerd door een groep jongeren die ambulancepersoneel bedreigt.... »
 
 
 
 
 

Kinderspel
Kinderspel
Sylvia combineert haar drukke baan als tandarts met de zorg voor haar vijfjarige dochter. Na haar scheiding heeft ze haar leven net weer op de rails als er i... »
 
 
 
 
 

Kruisgang
Kruisgang
Tien jaar na dato leidt een schoolexcursie alsnog tot een verschrikkelijk drama. Op een dag ontvangt Iris een dreigbrief. 'IJdelheid der ijdelheden, alles is... »
 
 
 
 
 

Machteloos
Machteloos
Onderweg naar een klant stopt artsenbezoeker Tosca nog even bij een benzinestation. Als ze weer verder wil rijden stapt er een wildvreemde man bij haar in de... »
 
 
 
 
 

Webcam girls
Webcam girls
Na een zuipwedstrijd van een groepje jongens en meiden in hun indrinkkeet is Cindy zo dronken en stoned, dat ze daar in haar eentje haar roes blijft uitslape... »
 
 
 
 
 

Lokvrouw
Lokvrouw
Marianne en Theo HoogstraatenLokvrouwOmdat de Amsterdamse boekhandelaar Daniel wordt getroffen door een ernstige oogziekte adverteert hij voor een personal a... »
 
 
 
 
 

Kinderspel
Kinderspel
Sylvia combineert haar drukke baan als tandarts met de zorg voor haar vijfjarige dochter. Na haar scheiding heeft ze haar leven net weer op de railsals er in... »
 
 
 
 
 

Dans om de troon
Dans om de troon
 »
 
 
 
 
 

Bloedlink
Bloedlink
 »