Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Webcamgirls
Webcamgirls
`Ben je alleen?`Ja en ik houd mijn kleren aan vandaag.Hij begon te lachen. `Zal ik eens laten zien hoe je er zonder uitziet? `Dat weet ik zo ook wel. Als je ... »
 
 
 
 
 

Kinderspel
Kinderspel
Sylvia combineert haar drukke baan als tandarts met de zorg voor haar vijfjarige dochter. Na haar scheiding heeft ze haar leven net weer op de railsals er in... »
 
 
 
 
 

Dans om de troon
Dans om de troon
 »
 
 
 
 
 

Bloedlink
Bloedlink
 »
 
 
 
 
 

Youngstars
Youngstars
Daisy vindt het helemaal te gek dat ze is geselecteerd voor het succesvolle tv-programma Young Stars! Het is net een droom: ze is op slag een celebrity, ze k... »
 
 
 
 
 

Schijnwereld
Schijnwereld
 »
 
 
 
 
 

Zondeval
Zondeval
Michaelangelo's brieven brengen het leven van Emilia ernstig in gevaar.Het leven van Emilia komt in een stroomversnelling wanneer de verloren gewaande brieve... »
 
 
 
 
 

Evenbeeld
Evenbeeld
1628 Een jonge, zwangere vrouw wil in Nederlands- IndiĆ« een nieuw leven beginnen. Tijdens een zware storm bevalt ze van haar zoon. Niet veel later strandt h... »
 
 
 
 
 

Wanhoop & liefde
Wanhoop & liefde
<i> Eleonore vecht voor haar vrijheid. Een nieuwe liefde maakt haar strijdvaardiger dan ooit.</i>
</br>
</br>Koning Louis heeft Eleonore ontvoerd uit het pal... »
 
 
 
 
 

Lokvrouw
Lokvrouw
Heeft hij haar te makkelijk zijn vertrouwen geschonken?Omdat de Amsterdamse boekhandelaar Daniel wordt getroffen door een ernstige oogziekte adverteert hij v... »