Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De verleidsters
De verleidsters
2015Er zijn twee brieven van Michelangelo verdwenen uit het geheime Vaticaanse Archief. Nog geen dag later wordt de beheerder van het Geheime Archief op gruw... »
 
 
 
 
 

Wanhoop & liefde
Wanhoop & liefde
<i> Eleonore vecht voor haar vrijheid. Een nieuwe liefde maakt haar strijdvaardiger dan ooit.</i>
</br>
</br>Koning Louis heeft Eleonore ontvoerd uit het pal... »
 
 
 
 
 

Schijnwereld
Schijnwereld
 »
 
 
 
 
 

Kinderspel
Kinderspel
Sylvia combineert haar drukke baan als tandarts met de zorg voor haar vijfjarige dochter. Na haar scheiding heeft ze haar leven net weer op de railsals er in... »
 
 
 
 
 

Young stars
Young stars
Daisy vindt het helemaal te gek dat ze door is naar de volgende ronde van het succesvolle tv-programma YoungStars! Het is net een droom: ze is op slag een ce... »
 
 
 
 
 

Zondeval
Zondeval
Michaelangelo's brieven brengen het leven van Emilia ernstig in gevaar.Het leven van Emilia komt in een stroomversnelling wanneer de verloren gewaande brieve... »
 
 
 
 
 

Evenbeeld
Evenbeeld
1628 Een jonge, zwangere vrouw wil in Nederlands- Indië een nieuw leven beginnen. Tijdens een zware storm bevalt ze van haar zoon. Niet veel later strandt h... »
 
 
 
 
 

Lust en schande
Lust en schande
Als Eleonore van Aquitanië in onze tijd had geleefd, zou ze continu voer voor de roddelpers zijn geweest. Ze zou koningshuizen te schande hebben gemaakt. Ma... »
 
 
 
 
 

Schijnwereld
Schijnwereld
Wanneer journaliste Francesca 's nachts na een trouwfeest naar huis rijdt, wordt de weg geblokkeerd door een groep jongeren die ambulancepersoneel bedreigt. ... »
 
 
 
 
 

De donkere dagen
De donkere dagen
De donkere dagen voor kerst waren nooit eerder zo spannend. Dit is het leukste cadeautje voor de feestdagen met beschrijfbaar cadeau-etiket. Spanning van Hol... »