Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Chili ; Paaseiland
Chili ; Paaseiland
In de nieuwe serie Dominicus txt ziet een dwarsdoorsnede van de vertrouwde Dominicus-gidsen het daglicht in een compacte vorm. Hierbij is gekozen voor uitslu... »
 
 
 
 
 

Jamaica
Jamaica
 »
 
 
 
 
 

Argentinië
Argentinië
<p>Hoezeer de Argentijnen ook blijven worstelen met hun recente verleden en de economie, het blijven échte latino's. Bij tijd en wijle melancholisch en emot... »
 
 
 
 
 

Colombia
Colombia
Strategisch gelegen als poort tot Zuid-Amerika, met kusten aan twee oceanen, is Colombia als reisbestemming een nieuwe, positieve verrassing. Het landschap v... »
 
 
 
 
 

Namibie
Namibie
mensen politiek economie cultuur »
 
 
 
 
 

Brazilië
Brazilië
In deze reisgids wordt het enorme Brazilië uitgebreid beschreven. Je ontdekt de mooiste plekjes en zo leer je aan de hand van historische, culturele en pra... »
 
 
 
 
 

Het Colombia van Gabriel
Het Colombia van Gabriel
Aan de hand van prachtige beschrijvingen van het noordelijk deel van Colombia neemt Marcel Bayer de lezer mee naar het land van Gabriel García Márquez. Det... »
 
 
 
 
 

Terug naar de fabriek
Terug naar de fabriek
Ontdek het nieuwe leven van industriemonumenten<br/><br/>Oude fabrieken en scheepswerven spreken tot de verbeelding. In monumentale hallen werden ooit legend... »
 
 
 
 
 

Chili
Chili
<p>Het langste land van Zuid-Amerika beschreven, inclusief het raadselachtige Paaseiland </p><p></p><p>Chili is gezegend met een magistraal natuurlijk deco... »