Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Colombia
Colombia
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's. Strategisch gelegen als poort tot Z... »
 
 
 
 
 

Chili
Chili
<p>Het langste land van Zuid-Amerika beschreven, inclusief het raadselachtige Paaseiland </p><p></p><p>Chili is gezegend met een magistraal natuurlijk deco... »
 
 
 
 
 

Cuba
Cuba
Dit eboek is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Met zijn rijke historie, spannende cu... »
 
 
 
 
 

Espias
Espias
 »
 
 
 
 
 

Colombia
Colombia
<p>Strategisch gelegen als poort tot Zuid-Amerika, met kusten aan twee oceanen, is Colombia een aangename verrassing. Het landschap wordt grotendeels gevormd... »
 
 
 
 
 

Brazilie
Brazilie
<p>Brazilië</p><p></p><p>Een land waar de ontwikkelingen zo snel gaan, verdient een geheel gewijzigde herdruk. Met veel prachtige nieuwe foto s, nieuwe bezi... »
 
 
 
 
 

Jamaica
Jamaica
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Wie Jamaica zegt, denkt ongetwijfeld... »