Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Chili ; Paaseiland
Chili ; Paaseiland
In de nieuwe serie Dominicus txt ziet een dwarsdoorsnede van de vertrouwde Dominicus-gidsen het daglicht in een compacte vorm. Hierbij is gekozen voor uitslu... »
 
 
 
 
 

Dominicaanse Republiek
Dominicaanse Republiek
Dominicus Dominicaanse Republiek »
 
 
 
 
 

Jamaica
Jamaica
Jamaica is vanouds het swingende Island in the sun. Met exotische stranden aan de west- en noordkust, waar je de hele dag op, in of aan het water doorbrengt... »
 
 
 
 
 

Namibie
Namibie
 »
 
 
 
 
 

Argentinië
Argentinië
<p>Hoezeer de Argentijnen ook blijven worstelen met hun recente verleden en de economie, het blijven échte latino's. Bij tijd en wijle melancholisch en emot... »
 
 
 
 
 

Colombia
Colombia
Strategisch gelegen als poort tot Zuid-Amerika, met kusten aan twee oceanen, is Colombia als reisbestemming een nieuwe, positieve verrassing. Het landschap v... »
 
 
 
 
 

Combinatiepakket Gabriel Garcia Marquez
Combinatiepakket Gabriel Garcia Marquez
De ideale combinatie: een roman met bijpassend reisboek! Door een bijzondere samenwerking van uitgeverij Meulenhoff en Dominicus Reisgidsen kunnen we nu het ... »
 
 
 
 
 

Chili
Chili
In veel opzichten neemt Chili een uitzonderingspositie in binnen Latijns-Amerika. Allereerst door z’n uitzonderlijke vorm: langgerekt en smal. Juist door di... »
 
 
 
 
 

Het Colombia van Gabriel
Het Colombia van Gabriel
Aan de hand van prachtige beschrijvingen van het noordelijk deel van Colombia neemt Marcel Bayer de lezer mee naar het land van Gabriel García Márquez. Det... »
 
 
 
 
 

Cuba
Cuba
Dominicus staat voor veel inhoud en complete achtergrondinformatie – dat is zelfs de kracht van de Dominicusreeks! In de nieuwe reeks Dominicus txt ziet een... »