Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De chefs van België
De chefs van België
De grootste chefs van België in de gastronomieklepper van het jaar In De chefs van België maakt u kennis met de meest invloedrijke Belgische chefs van het ... »
 
 
 
 
 

Sergio Feest
Sergio Feest
Sergio Feest is een verzameling recepten van Sergio Herman, chefkok van... »
 
 
 
 
 

Chefs aan bakboord
Chefs aan bakboord
Originele opvolger van 'Chefs op hete kolen' Barbecueën is nog nooit zo populair geweest. De tijd dat enkel worstjes, ribbetjes en kippenboutjes op de gril... »
 
 
 
 
 

Van gember tot noot
Van gember tot noot
Deel 2: van gember tot nootgember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot."Een van mijn favori... »
 
 
 
 
 

De groentekok
De groentekok
?Groenten zijn hot! Zowel in de huiselijke keuken als in restaurants groeit de portie groenten op het bord. Dat danken we in grote mate aan de niet-aflatende... »
 
 
 
 
 

Sergio Trilogie
Sergio Trilogie
Sergio Feest is een verzameling recepten van Sergio Herman, chef-kok van... »
 
 
 
 
 

Bar & food
Bar & food
Al tien jaar scoort de Antwerpse Brasserie Appelmans met haar 'gevaarlijke' absint, verrassende cocktailkaart, haar mix van klassieke en hedendaagse brasseri... »
 
 
 
 
 

Van oester tot zeetong
Van oester tot zeetong
Deel 3: van oester tot zeetongoester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn,... »
 
 
 
 
 

Reypenaer proefboek
Reypenaer proefboek
Dit boek vertelt het verhaal van de familie van den Wijngaard, die zich al drie generaties lang met bijzonder veel toewijding specialiseert in het rijpen van... »