Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De boomgaard
De boomgaard
Eliza Wyatt probeert in haar eentje het familiebedrijf, een fruitkwekerij, draaiende te houden. Ze krijgt hulp van Gabe, een sympathieke vreemdeling. Maar is... »
 
 
 
 
 

Eindelijk thuis
Eindelijk thuis
Zweden, 1897. Na de dood van hun ouders besluiten drie zussen – Elin, Kirsten en Sofia – te emigreren naar Amerika: een lange, zware reis die hun leven voo... »
 
 
 
 
 

In Wonderland
In Wonderland
Al ruim twintig jaar schrijft Lynn Austin ieder jaar een roman van ongekende klasse. Ze weet verschillende verhaallijnen altijd kunstig te verweven. Sommige ... »
 
 
 
 
 

Tegen de stroom in
Tegen de stroom in
Harriet Sherwood keek altijd op tegen haar grootmoeder. Maar als ze de beslissing neemt haar oma te volgen in haar gevecht tegen sociale ongelijkheid, beland... »
 
 
 
 
 

Ver bij jou vandaan
Ver bij jou vandaan
Van de romans van Lynn Austin zijn al ruim 250.000 exemplaren verkocht. In haar eerste boek 'Eva's dochters' schrijft ze over drie generaties vrouwen. Dit th... »
 
 
 
 
 

Het huis van mijn moeder
Het huis van mijn moeder
Jaren geleden verliet Kathleen haar ouderlijk huis en verbrak elk contact met haar familie – net als haar moeder en oma vóór haar deden. Nu staat ook de r... »
 
 
 
 
 

Eva's dochters
Eva's dochters
Een diep verlangen naar liefde en waardigheid verbindt vier vrouwen van verschillende generaties. Ze moeten keuzes uit het verleden een plek lerengeven om ho... »
 
 
 
 
 

Vlam van hoop
Vlam van hoop
Grady is als kind bij zijn moeder weggehaald en verkocht aan een slavenhandelaar. Hij groeit in slavernij op tot een verbitterde jongeman vol haat tegen de b... »
 
 
 
 
 

God is mijn lied
God is mijn lied
Koning Hizkia wil Juda hervormen. Hij is ervan overtuigd dat het alleen goed kan gaan met Juda als het leeft naar Gods wet. De leiders van het land zijn echt... »
 
 
 
 
 

Laatste vlucht
Laatste vlucht
Wanneer Mike hoort dat hij ongeneeslijk ziek is, besluit hij er zelf een einde aan te maken. Wilhelmina is met pensioen gestuurd; haar bestaan is doelloos en... »