Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

While We're Far Apart
While We're Far Apart
While Were Far Apart »
 
 
 
 
 

Song of Redemption
Song of Redemption
 »
 
 
 
 
 

Bevrijdend licht
Bevrijdend licht
1853. Caroline Fletcher groeit op in Richmond, in het zuiden van de Verenigde Staten. Ze is jong, blank en rijk, en wordt dag en nacht omringd door zwarte sl... »
 
 
 
 
 

In Wonderland
In Wonderland
Lynn Austin blijft verrassen met 'In Wonderland'.Alice Grace Ripley leeft in een droomwereld met haar neus in de boeken. Maar aan haar zorgeloze bestaan komt... »
 
 
 
 
 

Ware liefde
Ware liefde
<p>In 'Ware liefde' van Lynn Austin gaat een jonge vrouw op zoek naar haar moeder in het Chicago van de negentiende eeuw.</p><p>Violet is twintig, naïef en ... »
 
 
 
 
 

E-Book Tegen de stroom in
E-Book Tegen de stroom in
E-Book Tegen de stroom in »
 
 
 
 
 

Toevlucht
Toevlucht
In haar klassieker ‘Toevlucht’ combineert Lynn Austin alles waar zij zo goed in is: dit boek is een hedendaagse en Bijbels-historische roman in een. Als ... »
 
 
 
 
 

Eindelijk thuis
Eindelijk thuis
<p>'Eindelijk thuis' van Lynn Austin begint in Zweden, in 1897. Na de dood van hun ouders besluiten de drie zussen Elin, Kirsten en Sofia te emigreren naar A... »
 
 
 
 
 

Al mijn geheimen
Al mijn geheimen
<p>In de familiesaga ‘Al mijn geheimen’ vertelt Lynn Austin het verhaal van drie vrouwen die op zoek zijn naar geluk ten tijde van de Gilded Age. Wanneer... »