Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De lavendeltuin
De lavendeltuin
Een notitieboek onthult een oud familiegeheim en verbindt twee vrouwen die elkaar nooit zullen kennen. Frankrijk, 1998. Emilie staat er na het overlijden van... »
 
 
 
 
 

Terug naar Wharton Park
Terug naar Wharton Park
Een wereld verscheurd door oorlog, twee families voor altijd verbonden door geheimen...Als kind bracht Julia Forrester vele gelukkige uren door in de kas van... »
 
 
 
 
 

Het meisje op de rotsen
Het meisje op de rotsen
Twee families voor altijd verbonden door een noodlottig besluitGrania Ryan is na tien jaar New York terug in haar geboortedorp in Ierland. Tijdens een wandel... »
 
 
 
 
 

De zeven zussen
De zeven zussen
<p>In <em>De zeven zussen</em>, het eerste deel in de gelijknamige bestsellerserie van Lucinda Riley, komen Maia en haar zussen na de plotselinge dood van hu... »
 
 
 
 
 

De zilverboom
De zilverboom
<p>In de roman <em>De zilverboom</em> van Lucinda Riley, bekend van de wereldwijde bestsellerserie <em>De zeven zussen</em>, keert Greta na dertig jaar terug... »
 
 
 
 
 

De zevende zus
De zevende zus
<p><em>De zevende zus</em>, het zevende deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, gaat over de mysterieuze zevende zus. Ze was altijd onvindb... »
 
 
 
 
 

Atlas
Atlas
<p><em>Atlas</em>, het achtste en laatste deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, vertelt het verhaal van Pa Salt en begint in Parijs, 1928... »
 
 
 
 
 

De nachtroos
De nachtroos
 »
 
 
 
 
 

De zeven zussen
De zeven zussen
 »
 
 
 
 
 

De liefdesbrief
De liefdesbrief
<p>In de spannende roman <em>De liefdesbrief</em> laat Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie <em>De zeven zussen</em>, wederom haar vermogen o... »