Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Emma en het kerstengeltje
Emma en het kerstengeltje
<p><em>Emma en het kerstengeltje</em> van bestsellerauteur Lucinda Riley, bekend van de hitserie <em>De zeven zussen</em>, en haar zoon Harry Whittaker is he... »
 
 
 
 
 

Het meisje op de rots
Het meisje op de rots
Met een gebroken hart verlaat Grania Ryan New York om terug te keren naar haar ouderlijk huis aan de Ierse kust. Daar ontmoet ze op een stormachtige avond Au... »
 
 
 
 
 

De orchideeëntuin
De orchideeëntuin
<p>In de roman <em>De orchideeëntuin</em> van Lucinda Riley, bekend van de wereldwijde bestsellerserie <em>De zeven zussen</em>, bracht Julia Forrester als ... »
 
 
 
 
 

Storm
Storm
<p>In <em>Storm</em>, het tweede deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, is de zeilvakantie van Ally D'Aplièse bijna ten einde als ze beri... »
 
 
 
 
 

De zeven zussen
De zeven zussen
<p>In <em>De zeven zussen</em>, het eerste deel in de gelijknamige bestsellerserie van Lucinda Riley, komen Maia en haar zussen na de plotselinge dood van hu... »
 
 
 
 
 

Parel
Parel
<p><em>Parel</em>, het vierde deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, gaat over CeCe, die altijd het gevoel heeft gehad dat ze nergens echt... »
 
 
 
 
 

Zon
Zon
<p>In <em>Zon</em>, het zesde deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, heeft Electra het allemaal voor elkaar: ze is bloedmooi, schatrijk en... »
 
 
 
 
 

De lavendeltuin
De lavendeltuin
Een notitieboek onthult een oud familiegeheim en verbindt twee vrouwen die elkaar nooit zullen kennen.Frankrijk, 1998. Emilie staat er na het overlijden van ... »
 
 
 
 
 

De zevende zus
De zevende zus
<p><em>De zevende zus</em>, het zevende deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, gaat over de mysterieuze zevende zus. Ze was altijd onvindb... »