Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Achterstallig geluk
Achterstallig geluk
Een niet bij name genoemde dochter bezoekt voor de laatste maal het huis van haar moeder. Om afscheid te nemen, maar ook in de hoop in het reine te komen met... »
 
 
 
 
 

Kortsluiting
Kortsluiting
Kortsluiting<br/>Lieneke Dijkzeul<br/><br/>Daniel komt in een pleeggezin terecht en woont voor het eerst bij een echte familie. Maar wanneer zijn pleegzusje... »
 
 
 
 
 

De stille zonde
De stille zonde
Tijdens een schoolre├╝nie wordt op de herentoiletten het lijk gevonden van Eric Janson, een 58-jarige docent Engels. Hij blijkt te zijn vermoord. Inspecteur ... »
 
 
 
 
 

De tweede viool
De tweede viool
De tweede viool<br/>Lieneke Dijkzeul<br/>Omslagillustratie: Mies van Hout<br/><br/>Als David klusjes mag doen in het grote huis van de violiste Bella, raakt... »
 
 
 
 
 

Dagen van schaamte
Dagen van schaamte
 »
 
 
 
 
 

Wat overblijft
Wat overblijft
Inspecteur Vegter duikt in een nieuwe zaak waarin macht en wantrouwen de boventoon voeren. Met tegenzin werkt hij aan het oplossen van deze schokkende zaak e... »
 
 
 
 
 

De geur van regen
De geur van regen
Aan het einde van een zinderend hete zomerdag wordt een aanslag gepleegd op een jonge vrouwdie zij ternauwernood overleeft. Een paar dagen later wordt in een... »
 
 
 
 
 

Bevroren tijd
Bevroren tijd
Bevroren tijd<br/>Lieneke Dijkzeul<br/><br/>1596. Laurens en Jan gaan als jongste scheepsmaten mee op ontdekkingsreis met Willem Barents. Als ze in de winte... »
 
 
 
 
 

De overwintering op Nova Zembla
De overwintering op Nova Zembla
De overwintering op Nova ZemblaHet ware verhaalVerschijnt bij de release van de 3D-film Nova ZemblaLieneke Dijkzeul dook in de ijzige reis van Willem Barents... »
 
 
 
 
 

De geur van regen
De geur van regen
Aan het einde van een zinderend hete zomerdag wordt een aanslag gepleegd op een jonge vrouw die zij ternauwernood overleeft. Een paar dagen later wordt in ee... »