Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Achterstallig geluk
Achterstallig geluk
Een niet bij name genoemde dochter bezoekt voor de laatste maal het huis van haar moeder. Om afscheid te nemen, maar ook in de hoop in het reine te komen met... »
 
 
 
 
 

Brieven in het frans
Brieven in het frans
 »
 
 
 
 
 

De stille zonde
De stille zonde
Tijdens een schoolreünie wordt op de herentoiletten het lijk gevonden van Eric Janson, een 58-jarige docent Engels. Hij blijkt te zijn vermoord. Inspecteur ... »
 
 
 
 
 

Als padden schreeuwen
Als padden schreeuwen
Naakt en volkomen hulpeloos ligt Charlotte van den Broecke na een ongelukkige val op de koude vloer van haar badkamer. De dagen en nachten die volgen zijn ee... »
 
 
 
 
 

Hou je taai
Hou je taai
Hou je taai<br/>Lieneke Dijkzeul<br/>Omslagillustratie: Mies van Hout<br/><br/>Daans opa woont in een rusthuis en vertelt dat er de laatste tijd kleine dief... »
 
 
 
 
 

Blikschade
Blikschade
Blikschade<br/>Lieneke Dijkzeul<br/>Omslagillustratie: Martijn van der Linden<br/><br/>In de laatste maanden voor de grote vakantie speculeert Raaf niet opg... »
 
 
 
 
 

Naar de top!
Naar de top!
 »
 
 
 
 
 

Koude lente
Koude lente
In een park wordt het levenloze lichaam van een klein meisje aangetroffen. Een buurman van het meisje wordt in zijn flat ernstig mishandeld door een jeugdben... »
 
 
 
 
 

DAT KAN IK OOK!
DAT KAN IK OOK!
In de maantjesserie verschijnen twaalf series van acht boekjes. In de series zit een opbouw in moeilijkheidsgraad en in de hoeveelheid tekst. Serie 1 en 2 be... »