Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dagen van schaamte
Dagen van schaamte
'Dagen van schaamte' is een verhaal over onmacht en eenzaamheid, vol psychologische spanning. Pieter Elting is een geslaagd man: glanzende carrière, groot h... »
 
 
 
 
 

Naar de top!
Naar de top!
 »
 
 
 
 
 

Naar zee!
Naar zee!
wiet gaat naar zee. met pap en mam. de poes gaat niet mee. aan zee woont pip. in een huis op het duin. het is fijn aan zee. maar wiet mist haar poes wel … »
 
 
 
 
 

IK & KO PRENTENBOEK-TIJGER/BED
IK & KO PRENTENBOEK-TIJGER/BED
Mama en papa gaan naar een feest. Tolgay belooft op zijn zusje Selma te passen. Wanneer het bedtijd is wordt Tolgay een tijger. Selma wordt bang. Bang voor e... »
 
 
 
 
 

Hoera, ik vlieg!
Hoera, ik vlieg!
Jordi spaart kauwgom. Eerst kauwt hij erop. En dan bewaart hij het. Hij heeft er een emmer vol van. Ik gooi het niet weg denkt hij. Dat is zonde. Ik kan er v... »
 
 
 
 
 

Kortsluiting
Kortsluiting
Wat als je zo gruwelijk kwaad wordt dat je niet meer weet wat je doet?Daniël, veertien jaar oud, weet niet beter dan dat hij voor zichzelf moet zorgen. Als ... »
 
 
 
 
 

Hou je taai!
Hou je taai!
Eva zoekt vaak haar toevlucht bij Daan want bij haar thuis op het Kasteel is het niet erg gezellig. Haar vader is altijd op reis en haar moeder gaat veel uit... »
 
 
 
 
 

De geur van regen
De geur van regen
Aan het einde van een zinderend hete zomerdag wordt een aanslag gepleegd op een jonge vrouwdie zij ternauwernood overleeft. Een paar dagen later wordt in een... »