Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De schedel van kristal
De schedel van kristal
Dex Durfal kampeert met zijn ouders in het oerwoud in Peru. De ouders van Dex zijn altijd op zoek naar nieuwe spannende spullen voor het Mirakel Museum. Nu z... »
 
 
 
 
 

De hut van das
De hut van das
'De hut van das' is het vijfde deel in de serie de klas van mees bok. In elk (los van elkaar te lezen) deel staat een ander dier uit de klas van mees bok cen... »
 
 
 
 
 

Dutje
Dutje
Een prentenboek met een hoge aaibaarheidsfactor!<br/>Papa Dax en mama Door liggen luid te snurken. De winterslaap is nog lang niet <br/>voorbij, maar kleine ... »
 
 
 
 
 

Dex Durfal
Dex Durfal
 »
 
 
 
 
 

de bol van lif. mol ligt in zee
de bol van lif. mol ligt in zee
Door alle regen is het hol van Mol volgestroomd met water en wordt hij weggespoeld! Jop en Lif gebruiken de bol van Lif om achter Mol aan te vliegen. Kunnen ... »
 
 
 
 
 

Stoppen!
Stoppen!
Jesse en papa gaan allebei stoppen. Jesse met duimen en papa met roken. Wie na een maand wint, krijg een pot met geld. Lukt het niet, dan wint mama. Helaas v... »
 
 
 
 
 

Klein Konijn is slappie kwijt
Klein Konijn is slappie kwijt
Nieuw avontuur van het ondeugendste konijntje in boekenland.Klein Konijn is lief, schattig en een tikkeltje ondeugend. Eigenlijk net als de meeste peuters...... »
 
 
 
 
 

Wachten op Apollo
Wachten op Apollo
Wachten op ApolloLida DijkstraIllustraties: Martijn van der LindenHet is orakeldag in Delphi. Een lange rij mensen staat te wachten voor de tempel van Apoll... »
 
 
 
 
 

De wonderverteller
De wonderverteller
In De wonderverteller van Thea Beckmanprijs-winnaar Lida Dijkstra en Gouden Penseel-winnaar Djenné Fila neemt Marco Polo je mee op zijn fabelachtige reizen ... »