Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Hete kolen - Het receptenboek In 'Hete kolen - Het receptenboek' staan vijfenveertig originele en verrassende gerechten om te bereiden met een kamado. Niet alleen vlees en vis, maar ook v... »
Hete kolen compleet <p><strong>Hét standaardwerk voor de kamado-liefhebber: meer dan 40.000 exemplaren verkocht
</strong>In deze hernieuwde uitgave van de barbecuekl... »
Hete rook Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm... »
Hete vuren Barbecuen is al lang niet meer alleen iets voor in de zomer. En nog beter: je hebt er geen dure uitrusting voor nodig. Welk type barbecue je ook hebt, met de... »
BeterBBQ - Roken doe je op hout <b>Roken doe je op hout. En waar rook is, is vuur. In dit bit boek leer je alles over warm en koud roken. Met praktische tips en recepten, voor de profession... »
Hete kolen compleet <b>Hét standaardwerk voor de kamado-liefhebber! Voor zowel beginnende als gevorderde kamado-koks.</b>
Beter BBQ - Handig met de houtskool bbq <p>Een goede barbecue hoeft niet duur te zijn. Met een betaalbare houtskoolbarbecue kan je de mooiste gerechten op tafel toveren. Het enige wat je nodig hebt... »
Groen op kolen <p>Voor Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek kent het grillen geen geheimen meer. Met Groen op kolen laten zij zien hoe veelzijdig een vegetarische BBQ kan z... »
BeterBBQ - Roken doe je op hout <p>'Wij kunnen het ons nog heel goed herinneren: de eerste keer dat we de hele nacht opbleven voor de pulled pork. Een batterij aan thermometers en regelaars... »
BeterBBQ - Keilekker op de kleine kamado <p><b>Haal alles uit je (kleine) kamado! Met een korte, bondige uitleg over stook- en kooktechnieken en 30 unieke, bourgondische recepten.</b>