Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nynke
Nynke
Een moedige vrouw raakt verstrikt in de netten van een bijgelovige volksgemeenschap.In het jaar 1585 startte de baljuw van het stadje Goedereede een proces t... »
 
 
 
 
 

Klem!
Klem!
De vriendschap tussen Martin en Jordy is na een uit de hand gelopen schoolfeestje helemaal kapot. Voortaan gaat Jordy liever met de stoere Sjaak op stap. Hij... »
 
 
 
 
 

Terreur in Trier
Terreur in Trier
 »
 
 
 
 
 

De ontvoering
De ontvoering
Leonard van Zanten en John Verhoef brengen een paar weken van hun vakantie kamperend in de Biesbosch door: Als ze ion hun krachtige motorboot opzoek gaan naa... »
 
 
 
 
 

Kerstavond
Kerstavond
Verhalen vertellen is juist in de kersttijd een waardevolle traditie. Het voorlezen van een goed kerstverhaal geeft een bijzonder moment, thuis of in een ker... »
 
 
 
 
 

Het raadsel van de valk
Het raadsel van de valk
Floris en Carlien hebben een club De valkeniers. Storm de torenvalk is erelid van de club. Floris en Carlien maken hem tam en leren hem allerlei kunstjes. Wa... »
 
 
 
 
 

Achtervolgd
Achtervolgd
Dolf wordt al jaren gepest op school, maar op een dag slaat hij terug. En dan gaat alles mis. Hij krijgt ruzie met zijn beste vriendin, zijn surfplank wordt ... »
 
 
 
 
 

De bunker
De bunker
 »
 
 
 
 
 

De verdwenen valkenier
De verdwenen valkenier
Floris en Carlien hebben net een spannend avontuur achter de rug. Bij het garagebedrijf van Floris' vader is ingebroken en daarbij is een aanslag gepleegd op... »