Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vakantiebundel
Vakantiebundel
Drie topromans in één e-bookbundel voor deze zomer voor thuis op of vakantie:Het lied van de bomen van Julie Cantrell.Millie groeit op tijdens de crisisjar... »
 
 
 
 
 

Klem!
Klem!
De vriendschap tussen Martin en Jordy isna een uit de hand gelopen schoolfeestjehelemaal kapot. Voortaan gaat Jordyliever met de stoere Sjaak op stap. Naaree... »
 
 
 
 
 

Veroordeeld
Veroordeeld
Nu voor directeur Van Wilgenrooij de welverdiende periode van het pensioen is aangebroken neemt hij de tijd te genieten van zijn statige oude boerderij en zi... »
 
 
 
 
 

Stenen hart
Stenen hart
Twee mannen. De een op zoek naar het sluitstuk van zijn carrire een ontbrekende schakel in het evolutieproces . De ander gevlucht uit de maatschappij op zoek... »
 
 
 
 
 

De kunstroof
De kunstroof
 »
 
 
 
 
 

Kerstavond
Kerstavond
Verhalen vertellen is juist in de kersttijd een waardevolle traditie. Deze bundel bevat een scala aan mooie kerstverhalen. Verhalen met uiteenlopende themas,... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de zwarte toren
Het geheim van de zwarte toren
Na een spannende zoektocht is de rust weergekeerd in huize Van der Valk. Floris en Carlien hebben Sven gevonden. Hij woont in huis bij Floris omdat hij zelf ... »