Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Achtervolgd
Achtervolgd
Dolf wordt al jaren gepest op school, maar op een dag slaat hij terug. En dan gaat alles mis. Hij krijgt ruzie met zijn beste vriendin, zijn surfplank wordt ... »
 
 
 
 
 

Vakantiebundel
Vakantiebundel
Drie topromans in één e-bookbundel voor deze zomer voor thuis op of vakantie:Het lied van de bomen van Julie Cantrell.Millie groeit op tijdens de crisisjar... »
 
 
 
 
 

De verdwenen valkenier
De verdwenen valkenier
Floris en Carlien hebben net een spannend avontuur achter de rug. Bij het garagebedrijf van Floris’ vader is ingebroken en daarbij is een aanslag gepleegd o... »
 
 
 
 
 

De verdwenen valkenier
De verdwenen valkenier
Floris en Carlien hebben net een spannend avontuur achter de rug. Bij het garagebedrijf van Floris' vader is ingebroken en daarbij is een aanslag gepleegd op... »
 
 
 
 
 

Klem!
Klem!
De vriendschap tussen Martin en Jordy isna een uit de hand gelopen schoolfeestjehelemaal kapot. Voortaan gaat Jordyliever met de stoere Sjaak op stap. Naaree... »
 
 
 
 
 

Kerstavond
Kerstavond
Verhalen vertellen is juist in de kersttijd een waardevolle traditie. Deze bundel bevat een scala aan mooie kerstverhalen. Verhalen met uiteenlopende themas,... »
 
 
 
 
 

De kunstroof
De kunstroof
 »
 
 
 
 
 

Klem!
Klem!
De vriendschap tussen Martin en Jordy is na een uit de hand gelopen schoolfeestje helemaal kapot. Voortaan gaat Jordy liever met de stoere Sjaak op stap. Hij... »
 
 
 
 
 

Waar is de graaf?
Waar is de graaf?
‘Waar is De Graaf?’ Dat is de vraag dieFloris, Carlien en Sven bezighoudt. Deoude man heeft op het alarmbelletje vanFloris gedrukt en als ze gaan kijken ... »